dinsdag, januari 11, 2005

Vrijspraak voor minderbegaafde ouders van baby Naomi

Nou het gaat weer uitstekend in ons kikkerlandje! De rechtbank in Arnhem heeft maandag twee jonge, minderbegaafde ouders (20 en 22 jaar) uit Den Bosch wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken van de dood op hun tien dagen oude baby Naomi. Het kind overleed op 17 juni aan een

hersenbloeding, veroorzaakt door het shaken baby syndrome. Lees het totale nieuwsbericht hier. De officier van justitie eist vrijspraak omdat hij niet kon bewijzen wie van de twee het heeft gedaan. Hoe is het mogelijk dat 2 minderbegaafde een kind mogen nemen en opvoeden. En dit zal wel niet de eerste keer zijn, dat een mongolenstel hun kind iets aandoen. Wat dacht je van een opvoedingcertificaat of nog beter de hele hap steriliseren! Het laatste wat de officier kon doen, is om deze minderbegaafde debielen allebei te laten zitten wegens moord op een KIND!!

1 Commentaar:

Anonymous Anoniem Zei...

groot gelijk heb je !!
het is mijn nichtje (de moeder van naomi)en zij en dr vriend sporem allebei niet !
hij heeft sinds de dood van de kleine meid nog geen traan gelaten en zij heeft altijd de kuren !!
ik heb altijd al getwijfeld aan hun onschuld al zeggen ze beide hier niks mee te maken te hebben nou een kind overlijd niet zomaar!!
En nog een nieuwtje vandaar dat ik deze re plaats !
afgelopen wk 3 okt hebben ze weer een dochter gekregen echter is dit kind meteen na de geboorte meegenomen door justitie ik hoop dat dit kind ook na uitspraak van de rechter uit handen blijft van deze 2 moordenaars !
die zijn geen kind waard ..

Mvg

8 oktober 2007 om 11:13  

Een reactie posten

<< Home